Siika-Kämän kyläyhdistys ry

Hallitus:

Puheenjohtaja: Eino Härkönen
Puhelin: 045 6742188

Varapuheenjohtaja / Sihteeri: Miika From
Puhelin: 040 8483038
Sähköposti: miika.from [at] gmail.com

Nimi ja kotipaikka.

Yhdistyksen nimi on Siika-Kämän kyläyhdistys ry ja sen kotipaikka on Rovaniemi. Toimialue on Siika-Kämäntien suunta, Saari-Kämästä - Ranuan rajaan asti.

Tarkoitus ja toiminnan laatu.

Siika-Kämän kyläyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää kylän asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylän elinkelpoisuutta sekä toimia sen asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana, pyrkiä edistämään kylän asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä, kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä, sekä edistää palveluiden säilymistä ja saatavuutta alueella.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys.

Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Yhdistyksen perustamis/rekisteröinti ilmoitus jätetty 21.03.2013

Säännöt

Yhdistyksen säännöt löytyvät scannattuina täältä , säännöt löytyvät myös monistettuina yhdistyksen varastolta.

Kokouspöytäkirjat

Yhdistyksen yleiset kokouspöytäkirjat ovat nähtävillä risteyksen ilmoitustaululla kaksi viikkoa kokouksen jälkeen ja ovat nähtävillä 2 viikkoa.

Yhdistyksen jäsenillä on oikeus saada yhdistyksen pöytäkirjoja sihteeriltä nähtäväkseen ja ottaa niistä omalla kustannuksellaan kopioita.
Sihteerin toimittamista kopioista (paperilla tai scannattuna) on sovittava aina erikseen tapauskohtaisesti, näistä kopioista sihteeri voi laskea kuluihinsa 30€/pöytäkirja.

Pöytäkirjoja ei julkaista nettisivuilla.

Kaluston vuokrausehdot

Kaluston vuokrasopimus

Jasenhakulomake

Jäsenhakulomake.
2013 Siika-kama.fi